720x90.png

luni, 14 iunie 2010

Metode noi de învăţare la ULBS

Începând cu 1 octombrie 2010, studenţii Universităţii "Lucian Blaga" Sibiu vor putea beneficia de proiectul "Dezvoltare Regională prin Educaţie Flexibilă şi Deschisă - Implementarea unei platforme complexe de e-Educaţie la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu". Proiectul care urmează a fi implementat în următoarele 12 luni, începând cu 4 septembrie 2009, vizează îmbunătăţirea şi diversificarea serviciilor educaţionale ale instituţiei de învăţământ superior, prin realizarea unei metodologii de comunicare student-profesor. Totodată, utilizarea tehnologiei informaţiei şi a comunicaţiilor asigură şi susţine învăţarea pe parcursul întregii vieţi a licenţiaţilor universităţii sibiene. Prin această platformă, studenţii ULBS au posibilitatea de a obţine on line toate informaţiile legate de situaţia lor şcolară sau financiară, pot accede mai uşor la cursuri, stabilind cu mai mare uşurinţă legăturile cu toate cadrele universitare.
"Cred că universitatea noastră, prin acest proiect, va avea cea mai performantă platformă de educaţie" a spus rectorul Constantin Oprean, care a ţinut să sublinieze importanţa deosebită a proiectului în creşterea calităţii învăţământului superior sibian. Pe de altă parte, platforma e-learning vine să susţină metodele de studiu clasice aplicate până acum în cadrul ULBS, prin completarea lor cu tehnologii moderne, după cum a declarat Remus Brad, managerul de proiect. "Am dorit să oferim şansa tuturor de a avea acces la o astfel de platformă electronică de învăţare."
Proiectul care este co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice" li se adresează studenţilor Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, care pot stabili cu o mai mare uşurinţă legăturile cu cadrele universitare, sau angajaţilor care doresc să acceadă la învăţământul superior. De proiect mai pot beneficia şi angajaţii sau persoanele aflate la distanţe mari de universitate, dar şi cei cu dizabilităţi.
Proiectul are o valoare mai mare de 6 milioane de lei şi va fi implementat până în septembrie 2010.
Sursa: http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/metode-noi-de-invatare-la-ulbs-41681.html

2 comentarii:

Fotograf Vali spunea...

Sunt convinsa ca acest proiect a avut succesul sperat! Acum, 2011, aveti deja experienta !

Masaj erotic Suceava spunea...

Felicitari pentru initiativa ! Sunt sigura ca a avut succes proiectul dvs. si ca veti programa un astfel de proiect si pentru anul 2012.